divendres, 9 de gener de 2015

MONTSERRAT: Santa Cecília - Sant Jeroni - Cavall BernatDiumenge 18 de gener.

DESCRIPCIÓ DE LA RUTA

Comarca: Bages / Anoia
Distància: 12,0 Km
Tipus de recorregut: 
circular
Desnivell positiu acumulat: 
860 m
Temps de marxa total sense parades: 
4:20  h
Dificultat tècnica:
3 sobre 5  (veure explicació nivell de dificultat a baix de tot de l’entrada).
Dificultat física:
3 sobre 5 (veure explicació nivell de dificultat a baix de tot de l’entrada).
Comencem l'any apropant-nos a la muntanya més emblemàtica i sagrada de Catalunya, per a omplir-nos d'energia per a la resta de l'any. D'excursions per Montserrat se'n poden fer milers, però la que hem escollit per a començar l'any té una mica de tot: canals estretes, amagades, tant habituals a Montserrat; nombrosos monòlits de formes increïbles on destacarà el Cavall Bernat; ermites amagades i oblidades pel temps; senderons perduts en la feréstega vegetació; i con a punt culminant, ascendirem al cim més alt de Montserrat, Sant Jeroni, amb una vista 360º espectacular.
Cavall Bernat
La Prenyada
DIFICULTAT ESPECÍFICA DE L'EXCURSIÓ

La major part de l'itinerari es farà a través de corriols. En alguns serà fàcil relliscar per la gran quantitat de codolets.
A la Canal de la Font del Llum hi haurà una pujada bastant pendent.
Cal estar en bona forma física.

PERFIL

MATERIAL A PORTAR 


·    calçat adequat per caminar
·    entrepà o carmanyola per dinar - fruits secs
·    aigua, mínim 1,5 L.
·    impermeable
.    gorro, guants

INSCRIPCIÓ


Cal escriure a  info.lesguerreres@gmail.com, indicant-nos el vostre nom, un número de contacte, i la disponibilitat o no de cotxe.
L’últim dia per a apuntar-se serà el divendres 16 de gener. El dissabte us escriurem per coordinar els cotxes segons el nº de gent que s’hagi apuntat. Si us doneu de baixa, aviseu el més aviat possible.
Preguem un mínim de responsabilitat, sobretot a les persones que es comprometen a dur cotxe, perquè si a última hora us doneu de baixa, pot implicar que degut a la manca de cotxes s’hagi d’anul·lar l’excursió. Intentem sempre quadrar perfectament els cotxes amb el nº de persones que venen, de tal forma que resulti més econòmic per a tothom i sigui el més ecològic possible.

Es pagarà a la propietària de cada cotxe les despeses de benzina.


Les Guerreres no assumim cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica esportiva pugui ocasionar en una mateixa o tercers. L'assegurança corre a càrrec de cadascuna.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada