divendres, 13 de febrer del 2015

LA SERRA DEL MONTMELL

Diumenge 22 de febrer.

DESCRIPCIÓ DE LA RUTA

Comarca: Baix Penedès
Distància: ,7,7 Km
Tipus de recorregut:
circular
Desnivell positiu acumulat: 
  380 m
Temps de marxa total sense parades:
2:50   h
Dificultat tècnica: 
2 sobre 5 (veure explicació nivell de dificultat a baix de tot de l’entrada).
Dificultat física:
 2 sobre 5 (veure explicació nivell de dificultat a baix de tot de l’entrada).



Com a segona excursió de l'any, farem una caminada a través de la serra del Montmell, amb dos paisatges ben diferenciats; un primer a través de la cresta de la serra, obert, amb amples panoràmiques sobre les comarques veïnes i fins al mar. Diuen que en dies clars, des de la Talaia del Montmell, el punt més alt de la comarca, es poden inclús arribar a albirar les illes balears. Visitarem les runes d'un antic castell ubicat a la dent del Montmell, i una preciosa ermita del s. XII, d'origen romànic. Després canviarem totalment de paisatge, i ens endinsarem dins l'obaga de Sant Marc, rodejades d'un bosc típicament mediterrani.


DIFICULTAT ESPECÍFICA DE L'EXCURSIÓ

La major part de l'itinerari es farà a través de corriols.
Davallarem per una curta tartera, vigilant de no relliscar.


PERFIL

MATERIAL A PORTAR


· calçat adequat per caminar
· entrepà o carmanyola per dinar - fruits secs
· aigua, mínim 1,5 L.
· impermeable
. gorro, guants

INSCRIPCIÓ

Cal escriure a info.lesguerreres@gmail.com, indicant-nos el vostre nom, un número de contacte, i la disponibilitat o no de cotxe.
L’últim dia per a apuntar-se serà el divendres 20 de febrer. El dissabte us escriurem per coordinar els cotxes segons el nº de gent que s’hagi apuntat. Si us doneu de baixa, aviseu el més aviat possible.



Preguem un mínim de responsabilitat, sobretot a les persones que es comprometen a dur cotxe, perquè si a última hora us doneu de baixa, pot implicar que degut a la manca de cotxes s’hagi d’anul·lar l’excursió. Intentem sempre quadrar perfectament els cotxes amb el nº de persones que venen, de tal forma que resulti més econòmic per a tothom i sigui el més ecològic possible.

Es pagarà a la propietària de cada cotxe les despeses de benzina.



Les Guerreres no assumim cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica esportiva pugui ocasionar en una mateixa o tercers. L'assegurança corre a càrrec de cadascuna.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada