dissabte, 8 de novembre del 2014

El Montseny: Riells - Santa Fe



Diumenge 16 de novembre.
RIELLS- SOT LLOBATER- SANTA FE- ESQUEI DE MOROU-SOT DELS PASSEJADORS -RIELLS

DESCRIPCIÓ DE LA RUTA

Comarca: La Selva
Distància: 16,0 Km
Tipus de recorregut: 
circular
Desnivell positiu acumulat: 
 930 m
Temps de marxa total sense parades: 
4:40  h
Dificultat tècnica:
3 sobre 5  (veure explicació nivell de dificultat a baix de tot de l’entrada).
Dificultat física:
 4 sobre 5 (veure explicació nivell de dificultat a baix de tot de l’entrada).

Esquei de Morou

Fageda


Aquesta és l'excursió escollida per a la tardor d'aquest any. La vessant de la muntanya de Riells del Montseny és poblada per un bosc feréstec, frondós, molt dret i on creixen com bolets rocs aquí i allà. A la part baixa anirem sota un alzinar, però a mesura que pugem el roure i més tard el faig ens envoltarà i ens taparan la llum del sol. Possiblement ja anem tard, i ens trobarem totes les fulles del faig caigudes al terra, per tant caminarem sota un frondosa catifa de fulles. 
És una excursió dura, amb desnivell que ve molt dret, d'orientació difícil dins del bosc, però amb racons màgics i preciosos.
Pantà de Santa Fe


DIFICULTAT ESPECÍFICA DE L'EXCURSIÓ

La major part de l'itinerari es farà a través de corriols, alguns molt poc evidents. Les fulles ens faran relliscar de vegades o si formen una capa espessa ens taparan el que pugui haver per sota.
Pujades i baixades molt pendents.
El desnivell és bastant elevat, per la qual cosa cal estar en bona forma física.

PERFIL



MATERIAL A PORTAR 


·    calçat adequat per caminar
·    entrepà o carmanyola per dinar - fruits secs
·    aigua, mínim 1,5 L.
·    impermeable
.    llanterna / lot
.    bastons per caminar


INSCRIPCIÓ

Cal escriure a  info.lesguerreres@gmail.com, indicant-nos el vostre nom, un número de contacte, i la disponibilitat o no de cotxe.
L’últim dia per a apuntar-se serà el divendres 14 de novembre. El dissabte us escriurem per coordinar els cotxes segons el nº de gent que s’hagi apuntat. Si us doneu de baixa, aviseu el més aviat possible.






Preguem un mínim de responsabilitat, sobretot a les persones que es comprometen a dur cotxe, perquè si a última hora us doneu de baixa, pot implicar que degut a la manca de cotxes s’hagi d’anul·lar l’excursió. Intentem sempre quadrar perfectament els cotxes amb el nº de persones que venen, de tal forma que resulti més econòmic per a tothom i sigui el més ecològic possible.
Es pagarà a la propietària de cada cotxe les despeses de benzina.

Les Guerreres no assumim cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica esportiva pugui ocasionar en una mateixa o tercers. L'assegurança corre a càrrec de cadascuna.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada