Inici


QUI SOM


Les Guerreres té com a objectiu la promoció del lleure i l'esport entre les dones, sense discriminació per orientació sexual. Tot i així, Les Guerreres és oberta a tothom que vulgui compartir lleure amb nosaltres, sempre en un marc no sexista ni homofòbic.


Les Guerreres va nèixer el 2.003, quan un grup de noies es reunien de tant en tant per fer partits de futbol a les instal.lacions esportives de La Pava a Castelldefels. L’assistència de jugadores va començar a crèxier i ens vàrem plantejar el repte de formalitzar el club, per créixer encara més i ampliar les activitats esportives.
Ens varem constituir com a Club Esportiu el febrer del 2.006, conformant una Junta Directiva, formada per 8 membres i escollida per l’assamblea, que es reunia mensualment per gestionar el club. Al desembre del 2.008 es va dissoldre la junta, decidint-se en assemblea seguir oferint les seccions esportives que estaven en funcionament, organitzades de forma autònoma.


I, com sempre i amb la finalitat de promoure l´esport entre les dones, sortirem a gaudir dels boscos, la muntanya i els camins, i a fruir de l´entorn i de totes vosaltres.