Seccions
Aquí trobareu una explicació breu de cadascun dels esports i activitats d'oci que us oferim des de l´Associació. Si voleu més informació sobre alguna de les seccions o incriure-us per que us arribin puntualment les convocatòries de les diferents activitats i no hagueu d'estar pendent de què es publiqua al blog, envieu formulari que trobareu a la pestanya Contacte o escriviu a info@lesguerreres.org

SENDERISME 
Segons el diccionari, de caminar per la natura se'n diu fer excursions. Hi ha qui ho ha batejat com a trekking. Nosaltres en diem senderisme.

Ens agrada caminar pels boscos, fer xino-xano sota el sol i descobrir paratges naturals de gran bellesa. Per això, un cop al mes, organitzem sortides a la muntanya, d’un sol dia o de tot un cap de setmana.BTT

Amb la finalitat de promoure l´esport de la bicicleta de muntanya entre les dones, us proposarem sortides de tots els nivells per fruir de l´esport en la natura.

Farem sortides d´iniciació amb l´intenció d´animar a totes aquelles que es vulguin iniciar en aquest fantástic esport i perdre la por a sortir a rodar per la natura.

Les convocatòries per a totes les activitats amb la informació de la ruta (lloc, hora de sortida, durada, km, nivell, etc), les trobareu uns 10 dies abans de l'event a la pestanya "agenda"

NOTA: Totes les activitats de les seccions de senderisme i BTT requereixen tenir assegurança.
L´associació facilitará una assegurança de dia per aquelles participants que no en disposin d´una federativa.