divendres, 19 de setembre de 2014

Cap de setmana al Cap de Creus


Dissabte i diumenge 4 i 5 d' octubre.

El Cap de Creus va ser declarat Parc Natural al 1998 per a conservar el seu singular paisatge i el litoral abrupte i salvatge que el rodeja. Forma part dels estreps dels Pirineus Orientals, que s'enfonsen dintre del mar pel massís del Cap de Creus. Per aquest motiu, de la punta del Cap de Creus neix el GR-11, el sender de gran recorregut del Pirineu.

Durant els dos dies realitzarem dues excursions diferents: una per arribar al Far del Cap de Creus, on podrem gaudir de la singular peculiaritat geològica que ens envoltarà amb nombroses formes d'erosió capritxosa. El segon dia tindrà dues vessants: una primera a través d'un bosc típicament mediterrani per després apropar-nos al litoral i passar de cala a cala i de barranc a barranc.
Ens allotjarem al càmping Port de la Vall, a 2 Km. del Port de la Selva, on haurem de realitzar una reserva prèvia. 


- DISSABTE 4: PORT LLIGAT - FAR DEL CAP DE CREUS - PORT LLIGAT
Comarca: Alt Empordà
Desnivell: + 400 m. - 400 m
Distància: 13,5 Km.
Dificultat física: 2/5
Dificultat tècnica: 2/5


- DIUMENGE 5: PUNTA DE LA CREU - PUIGNAU - PUIG GROS - CALA D'AIGUADOLÇ - PUNTA DE LA CREU
Comarca: Alt Empordà
Desnivell: + 320 m. - 320 m
Distància: 11,4 Km.
Dificultat física: 2/5
Dificultat tècnica: 2/5

ALLOTJAMENT

Ens allotjarem al càmping Port de la Vall, a 2 Km. del Port de la Selva, on haurem de realitzar una reserva prèvia conjunta. Web del càmpig:  http://www.campingportdelavall.com/.
Dormirem en tendes de campanya, atès que el càmping només lloga les mobil homes si es fa des de divendres i a més surt bastant car. Us podeu portar el sopar, o cuinar-ho en fogonet, d'altra banda hi ha servei de bar i restaurant al càmping mateix.

MATERIAL A PORTAR ·    calçat adequat per caminar
·    entrepà o carmanyola per dinar - fruits secs
·    aigua, mínim 2 L.
·    gorro/gorra, crema de sol
·    impermeable
.    tovallola
.    bikini


INSCRIPCIÓ

Cal escriure a  info.lesguerreres@gmail.com, indicant-nos:
 * El vostre nom, 
 * Un número de contacte,  
 * La disponibilitat o no de cotxe i de tenda de campanya. 

Per a formalitzar la reserva el més aviat possible, l’últim dia per a apuntar-se serà el divendres 26 de setembre. 


Quedem a  l’alçada del Col·legi Jesús Maria, a l'Av. Meridiana amb Psg de Fabra i Puig on està l’entrada de la Renfeel dissabte 4 d'octubre a les  6:45 hores del matí. Arribada al punt d'inici de l'excursió de dissabte sobre les 9:30 h.


Preguem un mínim de responsabilitat, sobretot a les persones que es comprometen a dur cotxe, perquè si a última hora us doneu de baixa, pot implicar que degut a la manca de cotxes s’hagi d’anul·lar l’excursió. Intentem sempre quadrar perfectament els cotxes amb el nº de persones que venen, de tal forma que resulti més econòmic per a tothom i sigui el més ecològic possible.
Es pagarà a la propietària de cada cotxe les despeses de benzina.

Les Guerreres no assumim cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica esportiva pugui ocasionar en una mateixa o tercers. L'assegurança corre a càrrec de cadascuna.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada