diumenge, 14 de setembre de 2014

Riu Brugent. L'EsqueixDiumenge 21 de setembre.
EL PINETELL - ROJALS - RIU BRUGENT - EL PAS DE L'ESCLETXA - EL PINETELL

DESCRIPCIÓ DE LA RUTA

Comarca: Conca de Barberà
Distància: 14 Km
Tipus de recorregut: 
circular
Desnivell positiu acumulat: 
 600 m
Temps de marxa total sense parades: 
4:20  h
Dificultat tècnica: 
2 sobre 5  (veure explicació nivell de dificultat a baix de tot de l’entrada).
Dificultat física:
 2 sobre 5 (veure explicació nivell de dificultat a baix de tot de l’entrada).

Aquesta vegada ens apropem a la comarca tarragonina de la Conca de Barberà per conèixer alguns dels molts racons preciosos que conté. Coneixerem les aigües del riu Brugent, ens banyarem en elles, passarem per poblets com Rojals, tot de pedra, i travessarem el Pas de l'Escletxa, una d'aquelles meravelles que ens ofereix la natura de tant en tant.

DIFICULTAT ESPECÍFICA DE L'EXCURSIÓ


La major part de l'itinerari es realitzarà per corriols fressats, pistes o carreteres
Només la pujada al Pas de l'Escletxa té un petit pas de 3 m. amb una mica de dificultat i ens haurem d'agafar amb les mans, però gens complicat.
Continua fent calor, per tant, en els trams oberts de vegetació, caldrà estar preparada per evitar una exposició constant al sol.


MATERIAL A PORTAR 


·    calçat adequat per caminar
·    entrepà o carmanyola per dinar - fruits secs
·    aigua, mínim 2 L.
·    gorro/gorra, crema de sol
·    impermeable
.    tovallola
.    bikiniINSCRIPCIÓ

Cal escriure a  info.lesguerreres@gmail.com, indicant-nos el vostre nom, un número de telèfon de contacte, i la disponibilitat o no de cotxe.
L’últim dia per a apuntar-se serà el divendres 19 de setembre. El dissabte us escriurem per coordinar els cotxes segons el nº de gent que s’hagi apuntat. Si us doneu de baixa, aviseu el més aviat possible.
Preguem un mínim de responsabilitat, sobretot a les persones que es comprometen a dur cotxe, perquè si a última hora us doneu de baixa, pot implicar que degut a la manca de cotxes s’hagi d’anul·lar l’excursió. Intentem sempre quadrar perfectament els cotxes amb el nº de persones que venen, de tal forma que resulti més econòmic per a tothom i sigui el més ecològic possible.
Es pagarà a la propietària de cada cotxe les despeses de benzina.

Les Guerreres no assumim cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica esportiva pugui ocasionar en una mateixa o tercers. L'assegurança corre a càrrec de cadascuna.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada