dissabte, 7 de juny de 2014

MONTSANT: Barranc de Vidalvar - Pont Natural - Toll de l'ouDissabte 14 de juny.
MONTSANT: BARRANC DE VIDALVAR - PONT NATURAL - TOLL DE L'OU

ESCRIPCIÓ DE LA RUTA

Comarca: Priorat
Distància: 15,5 Km
Tipus de recorregut: 
circular
Desnivell positiu acumulat: 
 850 m
Temps de marxa total sense parades:
4:50  h
Dificultat tècnica:
2 sobre 5  (veure explicació nivell de dificultat a baix de tot de l’entrada).
Dificultat física:
3 sobre 5 (veure explicació nivell de dificultat a baix de tot de l’entrada).L'excursió del proper dissabte ens oferirà diferents visions de la Serra del Montsant; per una banda la vegetació desbordant del barranc del Vidalvar, per apropar-nos després a meravelles naturals com són el Pont natural o el Toll de l'ou. Finalment tornarem per l'agrest Montsant passant per la Serra Major, àrida i seca, per baixar cap a la Morera del Montsant pel grau de l'Agnet. 


DIFICULTAT ESPECÍFICA DE L'EXCURSIÓ

La major part de l'itinerari es realitzarà per corriols fressats.
Hi han trams amb gran quantitat de còdols al terra que ens faran relliscar fàcilment.
Comença a venir la calor, per tant, en els trams oberts de vegetació, caldrà estar preparada per evitar una exposició constant al sol.


MATERIAL A PORTAR 


·    calçat adequat per caminar
·    entrepà o carmanyola per dinar - fruits secs
·    aigua, mínim 2 L.
·    gorro/gorra
·    impermeable
.    tovallola
.    bikiniINSCRIPCIÓ

Cal escriure a  info.lesguerreres@gmail.com, indicant-nos el vostre nom, un número de telèfon de contacte, i la disponibilitat o no de cotxe.
L’últim dia per a apuntar-se serà el dijous 12 de juny. El divendres us escriurem per coordinar els cotxes segons el nº de gent que s’hagi apuntat. Si us doneu de baixa, aviseu el més aviat possible.
Preguem un mínim de responsabilitat, sobretot a les persones que es comprometen a dur cotxe, perquè si a última hora us doneu de baixa, pot implicar que degut a la manca de cotxes s’hagi d’anul·lar l’excursió. Intentem sempre quadrar perfectament els cotxes amb el nº de persones que venen, de tal forma que resulti més econòmic per a tothom i sigui el més ecològic possible.
Es pagarà a la propietària de cada cotxe les despeses de benzina.

Les Guerreres no assumim cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica esportiva pugui ocasionar en una mateixa o tercers. L'assegurança corre a càrrec de cadascuna.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada