dilluns, 21 de novembre de 2016

Dissabte 3 de desembre.

CIRCULAR D' ARBÚCIES A SANTA FE

DESCRIPCIÓ DE LA RUTA

Comarca: La Selva
Distància: 20 Km
Tipus de recorregut: 
circular
Desnivell positiu acumulat: 
 975 m
Temps de marxa total sense parades:
6:00  h
Dificultat tècnica: 
2 sobre 5  (veure explicació nivell de dificultat a baix de tot de l’entrada).
Dificultat física:
 4 sobre 5 (veure explicació nivell de dificultat a baix de tot de l’entrada).

Tornem al Montseny per a realitzar l'excursió de tardor. Aquesta vegada iniciarem la ruta al poble d'Arbúcies, on prendrem el GR 83. Començarem l'itinerari amb predominància de les alzines, per passar més amunt als castanyers i finalment, gairebé dalt, al faig, amb una variabilitat de colors que ara a la tardor serà espectacular.

DIFICULTAT ESPECÍFICA DE L'EXCURSIÓ


Un 40 % del recorregut es realitzarà per pistes, l'altre 60 % per corriols. No obstant això, la llargada de l'excursió i el desnivell total que es realitzarà requereix d'un bon estat de condició física. A més a més, anirem a marxa àgil, atès que a les 17:30 h ja es fa de nit.
Hi ha algun curt tram camp a través.
Existeix algun tram de pocs metres de pujada abrupte que a travès de la fullaraca pot ser bastant relliscós.

PERFILMATERIAL A PORTAR
· calçat adequat per caminar
· entrepà o carmanyola per dinar - fruits secs
· aigua, mínim 1,5 L.
· impermeable, roba d'abric
. gorro, guants, 
. frontal


INSCRIPCIÓ

Cal escriure a info.lesguerreres@gmail.com, indicant el nom, el número de contacte de cada persona que s'apunta, i la disponibilitat o no de cotxe.
L’últim dia per a apuntar-se serà el dijous 1 de desembre. El divendres us escriurem per coordinar els cotxes segons el núm. de gent que s’hagi apuntat. Si us doneu de baixa, aviseu el més aviat possible.


Preguem un mínim de responsabilitat, sobretot a les persones que es comprometen a dur cotxe, perquè si a última hora us doneu de baixa, pot implicar que degut a la manca de cotxes s’hagi d’anul·lar l’excursió. Intentem sempre quadrar perfectament els cotxes amb el nº de persones que venen, de tal forma que resulti més econòmic per a tothom i sigui el més ecològic possible.

Es pagarà a la propietària de cada cotxe les despeses de benzina i peatge.


Les Guerreres no assumim cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica esportiva pugui ocasionar en una mateixa o tercers. L'assegurança corre a càrrec de cadascuna.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada