dissabte, 16 d’abril de 2016


Diumenge 24 d'abril.

ELS MOTLLATS

DESCRIPCIÓ DE LA RUTA

Comarca: Alt i Baix Camp
Distància: 15,7 Km
Tipus de recorregut: 
circular
Desnivell positiu acumulat: 
 700 m
Temps de marxa total sense parades:
5:10  h
Dificultat tècnica:
3 sobre 5  (veure explicació nivell de dificultat a baix de tot de l’entrada).
Dificultat física:
 3 sobre 5 (veure explicació nivell de dificultat a baix de tot de l’entrada).

Els Motllats són un altiplà rodejat de cingleres escarpades i d'accidents naturals de gran bellesa. Està ple de forats, avencs i coves, que ens sorprendran agradablement.Una molt bonica caminada per les comarques tarragonines.
 

DIFICULTAT ESPECÍFICA DE L'EXCURSIÓLa major part de l'itinerari es realitzarà per corriols fressats, però, com és habitual a Tarragona, amb molt contingut de pedres.
Hi ha un pas a través d'una llesca de pedra amb un passamà que no és recomanable per a persones amb vertígen.
Al final de l'excursió trobarem una baixada bastant abrupte i haurem de passar a través d'un terrabastall de pedres així com desgrimpar una pedra d'uns 1,5 m d'alçada.

PERFIL


MATERIAL A PORTAR ·    calçat adequat per caminar
·    entrepà o carmanyola per dinar - fruits secs
·    aigua, mínim 2 L.
·    gorro/gorra, crema de sol, ulleres de sol
·    impermeable

.    frontal


INSCRIPCIÓ

Cal escriure a  info.lesguerreres@gmail.com, indicant-nos el vostre nom, un número de telèfon de contacte, i la disponibilitat o no de cotxe.
L’últim dia per a apuntar-se serà el divendres 22 d'abril. El dissabte us escriurem per coordinar els cotxes segons el nº de gent que s’hagi apuntat. Si us doneu de baixa, aviseu el més aviat possible.
Preguem un mínim de responsabilitat, sobretot a les persones que es comprometen a dur cotxe, perquè si a última hora us doneu de baixa, pot implicar que degut a la manca de cotxes s’hagi d’anul·lar l’excursió. Intentem sempre quadrar perfectament els cotxes amb el nº de persones que venen, de tal forma que resulti més econòmic per a tothom i sigui el més ecològic possible.
Es pagarà a la propietària de cada cotxe les despeses de benzina.

Les Guerreres no assumim cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica esportiva pugui ocasionar en una mateixa o tercers. L'assegurança corre a càrrec de cadascuna.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada