dilluns, 15 de juny de 2015

MOLA D'ESTAT - TOLL DE L'OLLA


Dissabte 27 de juny.
 
DESCRIPCIÓ DE LA RUTA


Comarca: Alt Camp, Baix Camp, Conca de Barberà
Distància: 11 Km
Tipus de recorregut:
circular
Desnivell positiu acumulat: 
  600 m
Temps de marxa total sense parades:
4:20   h
Dificultat tècnica: 
2 sobre 5 (veure explicació nivell de dificultat a baix de tot de l’entrada).
Dificultat física:
2 sobre 5 (veure explicació nivell de dificultat a baix de tot de l’entrada).


L'excursió de juny tindrà dos components ben diferenciats: d'una banda els boscos i el cim de la Mola d'Estat, amb una vista espectacular dels voltants, i per altra banda la vall del riu Brugent, on gaudirem de l'aigua i del preciós Toll de l'Olla on podrem refrescar-nos en l'última part del recorregut.


DIFICULTAT ESPECÍFICA DE L'EXCURSIÓLa major part de l'itinerari es farà a través de corriols, amb algum tram pedregós.PERFIL


MATERIAL A PORTAR· calçat adequat per caminar
· entrepà o carmanyola per dinar - fruits secs
· aigua, mínim 2 L.
· impermeable
. gorra, ulleres de sòl, crema de sòl, bikini

INSCRIPCIÓ

Cal escriure a info.lesguerreres@gmail.com, indicant-nos el vostre nom, un número de contacte, i la disponibilitat o no de cotxe.
L’últim dia per a apuntar-se serà el dijous 25 de juny. El divendres us escriurem per coordinar els cotxes segons el núm. de gent que s’hagi apuntat. Si us doneu de baixa, aviseu el més aviat possible.


Preguem un mínim de responsabilitat, sobretot a les persones que es comprometen a dur cotxe, perquè si a última hora us doneu de baixa, pot implicar que degut a la manca de cotxes s’hagi d’anul·lar l’excursió. Intentem sempre quadrar perfectament els cotxes amb el nº de persones que venen, de tal forma que resulti més econòmic per a tothom i sigui el més ecològic possible.

Es pagarà a la propietària de cada cotxe les despeses de benzina.


Les Guerreres no assumim cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica esportiva pugui ocasionar en una mateixa o tercers. L'assegurança corre a càrrec de cadascuna.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada