dissabte, 19 d’octubre del 2013

Excursió als Rasos de Peguera



Dissabte 26 d’octubre.
RASOS DE PEGUERA: SERRAT DE LES ESTELLES – COGULLÓ D’ESTELA –ROC D’URÓ.

DESCRIPCIÓ DE LA RUTA
Comarca: Berguedà
Distància:
11,8 Km
Tipus de recorregut:
circular
Desnivell positiu acumulat:
800 m
Temps de marxa total sense parades:
3:47 h
Dificultat tècnica:
3 sobre 5  (veure explicació nivell de dificultat  i la dificultat específica de l'excursió més avall en aquesta pàgina).
Dificultat física:
3 sobre 5 (veure explicació nivell de dificultat  i la dificultat específica de l'excursió més avall en aquesta pàgina).


Es tracta d’una ruta molt entretinguda on pujarem a 4 cims dels Rasos de Peguera, de contorn abrupte i parets verticals. Passarem una petita tartera, crestejarem un troset i ascendirem dos dels cims amb ajuda de dues cadenes.


DIFICULTAT ESPECÍFICA DE L'EXCURSIÓ

 Passarem per una cresta, però amb pedres per a agafar-se a banda i banda.
Grimparem per pujar a dos dels cims, de forma prou fàcil amb molts punts de suport i dues cadenes que ajuden a superar els trams.

PERFIL


MATERIAL A PORTAR 
·    calçat adequat per caminar
·    entrepà o carmanyola per dinar - fruits secs
·    aigua, mínim 1,5 L.
·    gorra,
·    impermeable

INSCRIPCIÓ
Cal escriure a  info.lesguerreres@gmail.com, indicant-nos el vostre nom, un número de contacte, i la disponibilitat o no de cotxe.
L’últim dia per a apuntar-se serà el dijous 24 d’octubre. El divendres us escriurem per coordinar els cotxes segons el nº de gent que s’hagi apuntat. Si us doneu de baixa, aviseu el més aviat possible.



Preguem un mínim de responsabilitat, sobretot a les persones que es comprometen a dur cotxe, perquè si a última hora us doneu de baixa, pot implicar que degut a la manca de cotxes s’hagi d’anul·lar l’excursió. Intentem sempre quadrar perfectament els cotxes amb el nº de persones que venen, de tal forma que resulti més econòmic per a tothom i sigui el més ecològic possible.
Es pagarà a la propietària de cada cotxe les despeses de benzina.

Les Guerreres no assumim cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica esportiva pugui ocasionar en una mateixa o a tercers. L’assegurança corre a càrrec de cadascuna.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada